Het begin

Rond 2010 merkte ik, Sjos Frissen, van nabij hoe onvoorspelbaar de WOZ-waarde van woningen kon zijn, vaak ten nadele van huiseigenaren. Ook zag ik dat erfgenamen door verkeerde WOZ-waardes vaak veel te veel erfbelasting betaalden. Dat moest anders, vond ik. Huiseigenaren en erfgenamen behoren te krijgen waar ze recht op hebben. Hetzelfde jaar nog richtte ik WOZ kwadraat op, een van de eerste WOZ-bureaus van Nederland.

Sjos Frissen van WOZ2

Ervaring en netwerk

Inmiddels heeft WOZ kwadraat honderden klanten geholpen met hun WOZ-bezwaar en erfbelasting. Door mijn uitgebreide ervaring weet ik welke vragen ik de betrokken ambtelijke dienst moet stellen en welke argumenten werken. Voor specifieke onderdelen, zoals taxaties en complexe juridische kwesties, gebruik ik de expertise van een vast netwerk van specialisten.

Sjos Frissen, eigenaar WOZ Kwadraat B.V.

"

Schakelt snel en geeft een gedegen advies!

Kirsten Van Herpen
Kan ik u helpen? +31 6 33909399
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het